Deze website maakt gebruik van cookies zodat wij uw evaring op onze website kunnen verbeteren.
Door yogaweb.be na 25 mei 2018 te blijven gebruiken geef je aan akkoord te gaan met de wijzigingen van ons privacybeleid (GDPR) en onze algemene voorwaarden.
Meer info:
Accepteren

Thaise Kruidenstempels 2 x 150g

Nieuw product

Thai Kruidenstempels 150g (pack van 2 x 150g)

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

9,95 € incl. BTW

Volumekorting

Aantal Prijs
5 9,25 €
10 8,30 €
20 7,80 €

Meer informatie

Pak van 2 kruidenstempels voor het lichaam. Elke kruidenstempel weegt +/-150gr. WELLTOUCH

Kruidenstempels maken sinds jaar een dag deel uit van de Thaise traditionele massage. Ze bevorderen de doorbloeding en de energiestroom door het lichaam en werken verwarmend.

Door de warmte van de stempels dringen de extracten uit de kruiden diep door in het lichaam. Dit zorgt voor een zeer ontspannen effect.

Onze kruidenstempels bestaan uit zuiver natuurlijke kruiden, zonder enige toevoeging van bewaarmiddelen. Ze zitten per 2 verpakt in een luchtdichte verpakking, afgeschermd van enig licht. Dit zorgt ervoor dat de kruidenstempels lang bewaard kunnen worden, en zorgt ook voor het behoud van het volle geurende aroma (aangename, frisse en vitaliserende geur). De stempels zijn reeds voor jou klaargemaakt: je hoeft enkel de verpakking te openen om van start te kunnen gaan.

Pak van 2 x 150g

Ingrediënten:
Curcuma longa root (termaric, (kurkuma, koenjit, geelwortel)), curcuma zedoaria root (white turmeric (witte kurkuma)), citrus hystrix leaf (djeroek poeroet of kafferlimoen bladeren), citrus hystrix peel (schil), cymbopogon citratus leaf (citroengras), derris scandens (thao wan priang), maerua siamensis (kurz) pax leaf (chaeng), pandanus amaryllifolius leaf (kortweg pandan), tamarindus indica leaf (tamarinde bladeren), acacia concinna leaf, bauhinia acuminata leaf (Sneeuworchidee, witte dwergorchideeboom), curcuma zedoaria (maagwortel), cryptolepis buachanani root (thao en on), citrus maxima peel (pompelmoes), acorus calamus (kalmoes), cymbopogon winterianus (citronella), alpinia galanga rhizome (Thaise gember wortel), borneol (bing pian)

(vb 10 pakken = 20 stempels x 150g)

Waarschuwing:
Vraag altijd aan de klant of hij allergieën heeft tegen één van de ingrediënten van de kruidenstempels. Indien niet zeker, test dan eerst de stempel op een klein stukje huid van de klant om zeker te zijn dat hij geen allergische reacties vertoont.  

We raden aan een relevante massagecursus te volgen alvorens de massageproducten te gebruiken zoals hotstones, kruidenstempels, ...